Unieke nieuwbouwappartementen met bijzondere tuin

The Commodore bestaat uit een langgerekt hoofdgebouw langs de Kolonel Bourglaan. In de grote tuin erachter staan nog twee kleinere gebouwen. Om privacy te garanderen, liggen alle gebouwen ver genoeg uit elkaar. De weelderige aanplanting ertussen zorgt voor een echt parkgevoel.

Naast 115 woonunits met privéterrasen zijn er verschillende ontmoetingsplaatsen voorzien. In de gemeenschappelijke tuin met moestuin en boomgaard kunnen bewoners makkelijk een praatje slaan, genieten van de natuur of zich uitleven. Voor singles, koppels en gezinnen is het hier heerlijk wonen.

Comfortabel leven in de hoofdstad van Europa

Winkels, sport- en ontspanningsfaciliteiten, restaurants, scholen, kantoren, ... zijn makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. En het vliegtuig brengt u naar de rest van de wereld. Filerijden hoeft niet langer. Laat uw auto gerust in de ondergrondse garage staan. Alles is zo dichtbij dat u niets meer hoeft te missen. Bye bye stress. Bye bye FOMO. Welkom quality time.

Hoge afwerkingsgraad, hoge levenskwaliteit

Naast de ligging, zorgt ook de kwalitatieve afwerking voor alle comfort. Dankzij de doordachte architectuur is elke vierkante meter goed besteed en slim ingevuld: van een perfecte balans tussen woon- en slaapgedeelte, zicht op groen tot inpandige terrassen. Alles staat in het teken van gelukkige bewoners en tevreden investeerders.

Three women on a bench at the beach

Groen in de ruimste zin van het woord

The Commodore heeft niet alleen een tuin zo groot als een voetbalveld, maar voldoet ook aan alle ecologische vereisten. Dankzij duurzame technieken, zoals zonnepanelen, groendaken, regenwaterrecuperatie, ... geniet u van lage energiekosten en dat bespaart u een hoop geld. Van de energiecrisis hoeft u dus niet wakker te liggen. En door de tijdloze architectuur kan u ook in de toekomst op beide oren slapen.

Staat dit op uw wenslijst? Vink het gerust af.

  • nieuwbouwappartement met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers
  • mooi terras
  • grote tuin met moestuin en boomgaard
  • hoge mobiscore
  • goed en veilig gelegen, overal vlakbij
  • lage energiekosten
  • overdekte parkeerplaats en fietsenstalling
  • opbergruimte
"We werken allebei in Brussel en zochten een appartement met een terras. De grote tuin die we erbij krijgen en niet hoeven te onderhouden, heeft ons snel doen beslissen."
Lize en Igor, toekomstige bewoners

Kom uw appartement kiezen

Bel ons op 02/201 00 01 of verstuur uw vraag. Wij bezorgen u snel alles wat u zoekt.

We nodigen u graag uit op het infomoment van The Commodore. Ben jij er graag bij? Maak hier uw afspraak:

Kies een optie
Kies een tijdslot
Kies een optie
Kies een optie