6 factoren van een succesvolle vastgoedinvestering

1. Locatie, locatie, locatie

The Commodore ligt in Evere. Dicht bij de NAVO, het nieuwe Mediapark (VRT/RTBF), de Europese wijk, veel bedrijven en op 10 minuten fietsen van Brussel-Centrum. Zeer aantrekkelijk voor expats en zakenmensen die in Brussel werken. Tussen al die kapitaalkrachtige mensen zal u snel de juiste huurder vinden.

2. Op maat van elk budget

U kunt investeren in studio's, in 1-, 2-, 3- en zelfs 4-slaapkamerappartementen. Afhankelijk van uw plannen en uw budget, vindt u hier ongetwijfeld het juiste pand.

3. Buitenruimte voorzien

Sinds corona vinden huurders het belangrijker dan ooit dat ze ook buiten kunnen leven. In The Commodore hebben ze een inpandig privéterras én een gemeenschappelijke tuin zo groot als een voetbalveld, met een moestuin en boomgaard. Een unieke troef in Brussel.

4. Betrouwbare projectontwikkelaar

De ontwikkelaar van The Commodore is Immobel, de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. Al meer dan 150 jaar zorgt enorme vakkennis, bouwkundig inzicht en een doordachte aanpak voor projecten die meerwaarde opleveren voor iedereen.

5. Vlot verhuren zonder zorgen

Goede huurders en snelle verhuur zorgen voor een bijna permanente huuropbrengst. Dat kan met onze verhuurservice gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Ze regelen bijna alles voor u.

6. Duurzaam en kwalitatief gebouw

De lage energiekosten verhogen de aantrekkelijkheid van uw opbrengsteigendom en de duurzame materialen gaan lang mee. Door de tijdloze en future-proof architectuur is The Commodore ook op lange termijn een goede investering.

"Op de bank verliest geld zijn waarde, de beurzen zijn wisselvallig en de inflatie was nog nooit zo hoog. Ik investeer dan liever in een uniek project met hoog huurderspotentieel."
Steve, investeerder

Interesse in The Commodore?

Bel ons op 02/201 00 01 of verstuur uw vraag. Wij bezorgen u snel alles wat u zoekt.

We nodigen u graag uit op het infomoment van The Commodore. Ben jij er graag bij? Maak hier uw afspraak:

Kies een optie
Kies een tijdslot
Kies een optie
Kies een optie